Személyre szabott edzésterv

Nagyon fontos a táplálkozás mellett a megfelelő edzés, de nem mindegy mit, mikor és hogyan edzünk. Ráadásul az sem mindegy, hogy ki. Gondolok itt ez alatt arra, hogy nem biztos , hogy ami a szomszédnak jó és bevált , az neked használ. Épp ezért alakítok ki számodra egy olyan edzéstervet, ami csak rád van szabva, a te igényeidnek megfelelő, figyelembe véve az összes tényezőt, ami a te életedet meghatározza. Legyen szó akár edzettségi szintről, sportmúltról, sérülésekről vagy egyéb fájdalmakról.
Minden project egy jó tervvel kezdődik. E nélkül nem tudunk előre jutni. Gondolhatunk itt akár egy uticélra útvonalterv nélkül vagy egy építkezésre építkezési terv nélkül, vagy akár egy jó étel recept nélkül.

Az edzéstervek 90%-a sajnos használhatatlan. Főleg egy olyan ember számára, aki még nem látott edzőtermet. Egy darab dokumentum, mely a vendég számára érthetetlen szavakkal és számokkal van megtöltve. Bolgár kitörés, merevkarú lehúzás, evezés, fűrészelés, kalapács bicepsz és a többi. Ki érti ezt? Kevesen. De ha te nem vagy már kezdő és érted is ezeket a szavakat, közel sem biztos, hogy abba az edzőterembe, amibe jársz, pont ugyolyan gépek és lehetőségek vannak, mint az enyémben.

Épp ezért készülnek a személyre szabott edzéstervek videókkal és/képekkel bemutatva, leírásokkal alátámasztva, hogy megérts mindent és használni tudd azt, amiért fizettél. Neked csak le kell másolnod a látottakat.

Vissza az árakhoz...