Személyi edzés

Személyi edzés nálam:

A személyi edző egy mozgáskultúrában, táplálkozásban és sportanatómiában jártas szakember, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a fizikai megterhelés emberi testre gyakorolt hatásairól. Tisztában van a gyakorlatok tökéletes kivitelezésével, különböző gépek és sporteszközök szakszerű használatával, valamint az élelmiszerek tápértékeivel. Mondja ezt a jó öreg Wikipédia, hogy mit is jelent a személyi edző, mint fogalom.

Te kíváncsi vagy nálam mit jelent a személyi edző?

A fentebb leírtak egy magát jó edzőnek valló szakembernél jó esetben mind megvan, tökéletesen összefoglalja, egy komplex képet ad a munkánkról. De valójában csak ennyit jelentene? Nálam biztosan nem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám, a hobbim is. Szeretem, amit csinálok, és valóban csinálom is nem csak a kispadról akarom megmondani a tutit. Az edzés időtartama nem óramű pontossággal megszabott időhöz van kötve, az nálam addig tart, amíg nem végünk az aznapra szánt feladatokkal. Legyen az 40 perc vagy 1,5 óra. Az edzés ideje alatt átbeszéljük az étkezést, a gyakorlatok pontos és helyes kivitelezését, a jövőbeni célokat. Többnyire ezek mellett jut idő egy kis humorra és lelkizésre is, kinek mire van szüksége. Mondhatni nálam az edzések felérnek egy testi és lelki edzéssel is.

Fontosnak tartom a vendégeimmel kialakítani a jó kapcsolatot, hogy érezzék, hogy amikor nem vagyok mellettük, akkor is számíthatnak rám. Éppen ezért gyakorlatilag 0-24 órában online elérhető vagyok, tehát ha éppen ott állsz a boltban és gondolkozol, hogy egy 0-s joghurtot meg vehetsz-e, akkor is fordulhatsz hozzám.

Összességében, ha kíváncsi vagy nálam tényleg miben más egy edzés, gyere és próbáld ki, valójában mit kapsz a pénzedért.

  • gyakorlatok bemutatása
  • eredménykontroll
  • étkezési tanácsadás
  • 0-24 online elérhetőség
  • hibák feltárása
  • kérdések megválaszolása
  • teljes testi és lelki rehabilitáció, életvezetési tanácsadás

    Vissza az árakhoz...