Fantasztikus átalakulások

Csizi Kinga


" Segít elérni az egyénileg vagy közösen kitűzött célokat. Az edzéseken nem csak elmondja a feladatokat, hanem oda is figyel arra, hogy az illető helyesen és sérülésmentesen végezze el a gyakorlatokat. Rugalmas és közvetlen személy, és nem telik sosem unalmasan egy edzés sem vele. Végül a legfontosabb, akkor is motivál és biztat, amikor már feladnád. "

Tekintsd meg kinga átalakulását és eredményeit!


Megtekintés

BALOGH SZILVIA


" Decemberben megfogadtam, hogy valamit kezdenem kell az életemmel, mert 148 kilósan már nem tudtam magammal együtt élni. Így miután kiválasztottam a termet, hogy hol kezdeném az életmód váltást elkezdtem személyi edzőt is keresni, mert tudtam, hogy egyedül nem fogom tudni végig csinálni. Ekkor már sokat olvastam róla, hogy jó edző, többen is ajanlották, így elmentem egy személyes konzultációra.

Az ott megbeszéltek alapján elkezdtük a közös edzést, aminek már 11 hónapja és azóta is töretlenül haladunk a kitűzött cél felé. Számomra a legjobb edző, tudja, hogyan motiváljon. Önbizalmat adott, megszerettette ezt a sport ágat, türelmes és megértő szakember, aki a végsőkig kiáll az edzettjei mellett. "

Tekintsd meg Szilvi átalakulását és eredményeit.


Megtekintés

TURZÓ ATTILA


" Amellett, hogy rengeteget fejlődtem. Szórakoztatónak is tartom az edzéseket. Sokat nevetünk, poénkodunk. Ami viszont tény, hogy sosem voltam még ilyen formában, mint most. "

Tekintsd meg Attila átalakulását és eredményeit.


Megtekintés

...és még több átalakulás

STATISZTIKA