Edzés Férfiaknak

A pasiknak a leglátványosabb izomzatai a mellizom, karizmok, hát és váll izmok. Természetesen lábazni sem felejtünk el. A férfiaknak tartott személyi edzéseim során mindig azt veszem figyelembe, hogy egy arányos izomtömegű, esztétikus „szálkás” formát érjünk el rövid időn belül.

A has: A hasizom egy nagyon kényes téma minden esetben. Egy pocak minden összképet el tud rontani, de! Mivel egyszerre nem lehet izmosodni is és fogyni is, ezért általában először megerősítjük az ízületeket, felépítjük a megfelelő mennyiségű izomtömeget, majd leégetjük a felesleges zsírt ezután fog előbukkanni a nők számára oly vonzó „kocka” hasizom.

Ezzel a rendszerrel egy szép esztétikus, izmos, szálkás formát érhetünk el.

Az izomtömeg növelés szakaszt, csak és kizárólag akkor hagyhatjuk el, ha a vendég már rendelkezik ezzel az izomtömeggel, illetve ha nagyon túlsúlyos és nem egy jó forma a cél, hanem az egészséges test és életmód elérése, tehát a célja elsődlegesen a fogyás.

Mit jelent számomra az esztétikus? Egy olyan forma, ami bár kitűnik a tömegből, mégsem úgy néznek rá az emberek, mintha szörnyet látnának. Inkább megcsodálják, a nők elmosolyodnak tőle.

Az első személyi edzés előtti személyes konzultáción már kiderül mi lesz az ügyfél célja, hízni vagy fogyni szeretni, e- szerint állítom össze az edzéstervet és tanácsolok étkezési formákat/ étrendeket.

Természetesen ez csak az alap koncepció, mindig a vendég kérése van előtérben.

Az edzéseken erőgépeket, kézi súlyzókat egyaránt használunk.